Dejt och korvgrillning :)

God kväll,god kväll :)

Idag har jag och sambon varit på "dejt" <3 Det var äntligen dags för oss att få gå på "Stört 2.0",som Kent fick biljetter till i julklapp av chefen med familj. Showen var riktigt bra och vi skrattade en hel del
;) 

Medan vi "dejtade" var barnen hos farbror Göran =) De var bl a ute i skogen och grillade korv :D Göran han byggt en liten jaktstuga,som de gick till - gissa om de var nöjda när vi hämtade dem? ;) 

När vi kom hem åkte Kent iväg för att jaga vildsvin medan jag och barnen mös i soffan en stund innan vi läste en bok :D Sedan var det läggdags för barnen,som somnade gott i sina sängar =) Jag har tittat på en film,men nu har jag bäddat ner mig i sängen. Jag är riktigt trött så nu ska jag också sova - god natt på er :D 

Shopping och nytt rekord :)

God kväll,god kväll :) 

När Kent kom hem från jobbet stack jag iväg till stan. Jag började med att shoppa lite kläder åt barnen på Coop,som har massor av kläder för 10 kronor styck den här veckan. Tyvärr var det svårt att hitta något eftersom allt låg i stora trälådor,men det blev en tröja till Patricia och tre till Sebastian :D Jag köpte även trepack kalsonger för 20 kronor till lillebror :) Jag har alltså fyndat ordentligt idag = inte helt fel ;) 

Efter det hoppade jag in på Lidl en sväng. Jag skulle köpa några goda chokladbarer,som de haft,men idag fanns det inga så det fick bli några med choklad och banan. 

Sedan avslutade jag med att simma. Jag slog mitt rekord med två minuter - jag simmade 1 km på 44 minuter :) Jag är så jädra glad =) Det kändes som att jag flög fram i bassängen <3 

Nu har jag varit hemma en stund och känner mig fortfarande lika nöjd :) 
Det känns,som att jag kommer sova gott i natt ;) Konstigt nog är jag inte alls lika trött,som jag brukar vara efter att ha simmat = härligt! 

En liten sjukling :/

God morgon :) 

Nu skulle jag och barnen egentligen ha varit på jobbet/dagis,men Sebastian vaknade med feber så vi får hålla oss hemma :( Han tog emot lite flytande alvedon utan problem så förhoppningsvis försvinner febern snart! 

Innan jag väckte lillebror hann jag väcka storasyster,som inte vaknade på sitt bästa humör,samt göra mig själv iordning. Det var ju lite typiskt,men så kan det gå :D 

Jag har redan hunnit starta en tvättmaskin samt tömt diskmaskinen - inte illa med tanke på att klockan bara är strax efter sju ;) Nu ligger vi i soffan och vilar oss en stund.