Rent och snyggt =)

God kväll,god kväll :)
 
Idag har jag städat hela nedervåningen plus att jag plockat rätt lite här uppe också. Jag känner mig ändå ganska pigg - konstigt nog ;D
Förutom att städa har jag även spelat spel,lagt pussel och myst med min dotter <3
 
Eftersom Patricia aldrig somnar innan tio oavsett när jag försöker lägga henne fick hon vara vaken tills dess. Hon nöjde sig med att läsa en saga,ringa till pappa och säga god natt innan vi bäddade ner henne i sängen. Efter att ha gett henne puss och kram gick jag ut för att ta in hundarna innan jag smög upp för att kolla till henne. Hon sover redan,som en stock =)
 
Lillebror har varit riktigt trött hela dagen. Han somnade efter mellanmålet runt halv elva sedan sov han i fyra timmar! Efter att ha varit vaken en timme ungefär somnade han igen och sov i över en timme. Sedan var han vaken och busade ett tag innan han somnade för natten runt nio tiden.
Han fick smaka både smörgås och havreringar för första gången i kväll - det gillade han :D Han smaskade i sig det och ville bara ha mer och mer. Han satt i halsen och skrämde sin mamma,men lyckades hosta och kräkas upp det själv....
 
Nu ska jag försöka sova. Jag behöver all sömn jag kan få för i morgon blir det mycket bärande hit och dit - berättar mer då ;)
 
God natt på er =D