Sömn...

God morgon :) 
 
Det är lördag och vi är lediga så egentligen hade jag helst legat och snarkat fortfarande,men mina barn håller inte med! Vi har redan varit vakna i över en timme - det känns faktiskt inte helt okej,men sånt är livet med barnen :) 
Det värsta är att det märks på dem att de sover alldeles för lite. De gnäller,bråkar m m i princip hela dagarna :/ Jag försöker få dem att vila en stund efter lunch och om jag har tur somnar Sebastian en stund,men det är inte ofta! Patricia somnar om vi åker bil,men aldrig annars. Hon har oftast inte ens ro i kroppen så hon kan sitta stilla och titta på en film. 
 
Trots bristen på sömn har de enormt mycket energi bägge två :) De hinner knappt vakna innan de sätter igång att leka :D Sedan håller de igång tills kvällen - de har knappt tid att äta ;D 
 
 
För deras mammas del däremot är det värre! Det börjar kännas att sovkontot ligger på minus! Fast på något vis orkar man ändå. Tänk om jag hade sovit lika dåligt även om jag inte hade barnen då hade jag känt mig halvdöd ;)