En mysig helg 💜

God kvĂ€ll pĂ„ er :D 

I helgen har Kent umgĂ„tts med kompisar medan jag och barnen bl a varit hos mamma/mormor 💜 

I fredags slutade jag jobbet tidigt. DĂ„ Ă„kte jag för att hĂ€mta barnen innan vi Ă„kte mot Karlskoga. Vi plockade med oss vĂ„ra grejor och gick in till mamma en svĂ€ng. Jag slog in nĂ„gra julklappar,som vi tillsammmans med massor av urvuxna klĂ€der efter Sebastian,Ă„kte för att lĂ€mna till en famij i Örebro :) Jag kom i kontakt med dem via "Giving People". Det var mamman i familjen,som mötte upp oss utanför deras hem. Eftersom hon var höggravid följde jag med henne för att hjĂ€lpa henne att bĂ€ra allting! Hon var sĂ„ glad och tacksam vilket verkligen vĂ€rmde i hjĂ€rtat 💜 Att göra en god gĂ€rning hĂ€r och dĂ€r kĂ€nns bra! 

Julklappar var saker,som jag bestĂ€llt frĂ„n libero för vĂ„ra blöjpoĂ€ng. Eftersom det inte finns sĂ€rkilt mycket till mina egna barn,bestĂ€llde jag tre olika saker att ge till nĂ„gon annan plus ett litet set med lego till Sebastian :) 

PĂ„ vĂ€gen hem till mamma stannade vi för att Ă€ta. Barnen hade fĂ„tt lunch pĂ„ skolan sĂ„ de fick en varsin glass medan mamma bjöd mig pĂ„ mat. Vi tog kycklingspett bĂ€gge tvĂ„ och det var sĂ„Ă„Ă„ gott ;) 

Vi stannade Àven till pÄ "Dollarstore". Mamma köpte bl a godis till barnen,som de fick mumsa i sig efter att de fÄtt kvÀllsmat :D Vi sov över hos mamma.

Efter en natt med en riktigt god sömn Ă„t vi en god frukost innan vi gjorde oss iordning för att gĂ„ ner till stan. Jag tror att jag har varit dĂ€r en gĂ„ng förut :O Det var mysigt och jag gillade verkligen deras "H&M" :) Förutom strumpor till Patricia bestĂ€mde mamma och jag att vi skulle ta en tur sjĂ€lva snart istĂ€llet. Vi gick Ă€ven in pĂ„ en bokhandel dĂ€r mamma köpte en varsin almanacka till sig och mig :) 

PĂ„ vĂ€gen tillbaka hem till mamma fick barnen leka av sig lite i lekparken. Efter att ha Ă€tit go mat i form av pannbiff tog mamma med sig Patricia för att köpa fikabröd. De kom tillbaka med en egen bakelse till lillebror,som blev jĂ€tteglad och kastade sig om oss allihopa 💜 Det var storasyster,som sagt att hon tyckte att han skulle ha det :) 


SjĂ€lv ville hon ha ballerina och vi vuxna Ă„t en varsin lussesemla eller vad de kallas :D 

NĂ€r vi hade smĂ€lt allt Ă„kte jag och barnen hemĂ„t för att mamma skulle fĂ„ vila en stund innan hon skulle till jobbet. VĂ€l hemma började barnen stĂ€da Patricias rum (de hjĂ€lptes Ă„t med hennes sĂ„ de fĂ„r ta lillebrors nĂ„gon annan dag!) medan jag adventspyntade och stĂ€dade lite. 

Idag fortsatte jag stĂ€da samt pynta sĂ„ nu Ă€r nedervĂ„ningen klar nu Ă€r det "bara" övervĂ„ningen kvar! 

Efter lunch tog jag med mig tvĂ„ tomtenissar till Kristinehamn :) Det var meningen att Patricia skulle ha gĂ„tt i julparaden,som anordnades av dansstudion,som hon gĂ„r pĂ„,men hon blev blyg sĂ„ hon ville hellre titta pĂ„ med mig,lillebror och gammelmormor Eva och gammelmorfar Roland :) Det blĂ„ste svinkallt sĂ„ mormor/gammelmormor köpte vantar till barnen 💜 


NĂ€r vi hade sett pĂ„ tomtarna Ă„kte vi till Maxi. Mormor bjöd oss pĂ„ fika innan de Ă„kte hemĂ„t :D 
Jag och barnen fick stanna kvar i stan eftersom Patricia skulle dansa. Vi Ă„kte omkring lite för att fĂ„ tiden att gĂ„ innan vi lĂ€mnade henne. Hon hade dessutom dubbellektion idag sĂ„ jag och lillebror fick tvĂ„ timmar till att förspilla! Vi passade pĂ„ att handla lite. För att fĂ„ lillebror att sköta sig i affĂ€ren fick jag köra med lite utpressning ;) Han skötte sig jĂ€ttebra sĂ„ dĂ„ fick han sina belöningar! 

En Ă„ktur :) 


Korv och Festis :) 


Dessutom fick han sitta fram i bilen nĂ€r vi Ă„kte hem - det var absolut pricken över i:et =) 

Nu har barnen somnat,Kent Àr i Karlskoga och jag har krypit ner i soffan. Det blir nog en tidig kvÀll idag - jag har redan svÄrt att hÄlla mig vaken ;)