Veckans hälsoutmaning samt lite ändringar :)

God kväll på er :)
 
Nu har nästan hela veckan gått och jag har ju glömt att tala om vad veckans hälsoutmaning är! Förutom att jag fortsätter med simningen har jag dragit ner ordentligt på kolhydraterna. Jag har knappt ätit något mjukt bröd alls den här veckan plus att jag ätit flera luncher helt utan pasta,ris eller potatis. Istället har jag ätit kyckling/kött med lite,lite sås på ungefär en tredjedel av tallriken och resten morötter samt grönsaker. Förut när jag provat detta har jag inte blivit mätt,men nu tycker jag faktiskt att det har gått bra =D Någon gång har jag mumsat i mig en knäckemacka till maten för att få lite extra att tugga på.
 
De senaste veckorna har jag ätit mycket äggröra till frukost,men nu har vi haft slut på ägg några dagar så jag har fått hitta på något annat. Någon gång har det blivit en smoothie och knäckamacka,en annan gång har jag ätit fil/yoghurt med hallon och havrefras samt knäckemacka även då. Igår kväll när barnen skulle få fil hade vi dåligt med havreringar. Då berättade Patricia att de brukar få äpple och kanel i filen ibland på dagis. Jag blev nyfiken så jag testade jag med och det var faktiskt riktigt gott - även till mina havrefras :)
 
Från och med nästa vecka kommer jag köra två hälsoutmaningar varje vecka - en för motion och en för kost. Jag har verkligen fått upp motivationen och känner att jag vill köra på lite hårdare nu =D
Jag vet exakt vad nästa motionsutmaning kommer bli,men är dock inte lika säker på kosten så det får jag fundera på lite till :)