Lite snicksnack såhär på kvällen ;)

God kväll =)
 
Kent fick åka hem till Ingegärd och Bosse för att göra klart kranen så jag och barnen har myst själva :D
Sebastian har sovit i min famn en stund. Han vaknade precis och ser riktigt nöjd ut - han behövde den sömnen ;) Det är nog matdags för hans del snart igen. Jag hoppas Kent hinner hem innan för jag tänkte försöka ge honom (Sebastian alltså - inte Kent ;D) lite ersättning efteråt. Jag tror han skulle tycka det var  mysigt om han fick ge honom det. Dessutom sa Malin det att det kanske går lättare om någon annan än mamma ger på flaskan de första gångerna eftersom han nog hellre vill ha något annat utav mig ;)
Sedan är det ju aldrig fel om de får lite pappa och sontid <3
 
 
Patricia tittar på "Rosa pantern". Eftersom hon inte ska till dagis i morgon får hon vara vaken en stund till :D
 
 
 
 
 

Dags att prova något nytt :)

Hej hej :D
 
Dagens besök på BVC gick sisådär...Lillkillen hade bara gått upp cirka 400 gram på en månad. Eftersom jag redan ammar så ofta och i princip inte kan få in några fler mål under en dag ska vi prova med att ge honom lite modersmjölksersättning. Det ska bli intressant att se hur han reagerar på att få flaska. Jag tror inte att det kommer bli några bekymmer - han är så duktig så <3
 
Efter besöket fick Sebastian lite mat innan jag bäddade ner honom i vagnen och gick till Coop för att köpa ersättning. Sedan tog vi en liten promenad innan vi åkte därifrån. Eftersom klockan inte var så mycket stannade jag vid sjön för att läsa lite i en gratistidning,som jag tog med från BVC :)
Vi hann även hämta pellets innan det var dags att hämta storasyster.
 
Nu har vi ätit mellanmål och vilar framför teven,som vi alltid gör efter dagis =D
När Kent kommer hem blir det familjemys <3 Vi kommer ha fullt upp några dagar och sedan åker ju jag och barnen iväg 5 dagar så vi får passa medan vi hinner :)
 
Titta vilken fin body Mickan hade köpt åt Sebastian - tack igen :)
Han fick fler,men det går inte att ladda upp bilderna så jag visar er resten någon annan dag.
 
 
 

Våra torsdagsplaner :D

God morgon :)
 
Vi är mitt uppe i morgonbestyren här hemma =D
Det är dagisdags för Patricia. Jag hoppas hon busar av sig ordentligt för nu dröjer det ett litet tag innan hon kommer vara där. Vi åker nämligen till Norge nästa vecka :)
 
Efter att jag och Sebastian har lämnat storasyster ska vi träffa en kvinna,som har hand om församlingshemmet. Vi ska vara där efter dopet så vi behöver veta lite hur allt fungerar =D
 
Sedan åker vi nog hem en sväng innan det är dags att sticka iväg till Molkom en sväng. Vi ska till BVC. Det är en månad sedan vi var där sist så det ska bli kul att se hur mycket min lille pojk väger nu :)