En mysig helg 💜

God kväll på er :D 

I helgen har Kent umgåtts med kompisar medan jag och barnen bl a varit hos mamma/mormor 💜 

I fredags slutade jag jobbet tidigt. Då åkte jag för att hämta barnen innan vi åkte mot Karlskoga. Vi plockade med oss våra grejor och gick in till mamma en sväng. Jag slog in några julklappar,som vi tillsammmans med massor av urvuxna kläder efter Sebastian,åkte för att lämna till en famij i Örebro :) Jag kom i kontakt med dem via "Giving People". Det var mamman i familjen,som mötte upp oss utanför deras hem. Eftersom hon var höggravid följde jag med henne för att hjälpa henne att bära allting! Hon var så glad och tacksam vilket verkligen värmde i hjärtat 💜 Att göra en god gärning här och där känns bra! 

Julklappar var saker,som jag beställt från libero för våra blöjpoäng. Eftersom det inte finns särkilt mycket till mina egna barn,beställde jag tre olika saker att ge till någon annan plus ett litet set med lego till Sebastian :) 

På vägen hem till mamma stannade vi för att äta. Barnen hade fått lunch på skolan så de fick en varsin glass medan mamma bjöd mig på mat. Vi tog kycklingspett bägge två och det var sååå gott ;) 

Vi stannade även till på "Dollarstore". Mamma köpte bl a godis till barnen,som de fick mumsa i sig efter att de fått kvällsmat :D Vi sov över hos mamma.

Efter en natt med en riktigt god sömn åt vi en god frukost innan vi gjorde oss iordning för att gå ner till stan. Jag tror att jag har varit där en gång förut :O Det var mysigt och jag gillade verkligen deras "H&M" :) Förutom strumpor till Patricia bestämde mamma och jag att vi skulle ta en tur själva snart istället. Vi gick även in på en bokhandel där mamma köpte en varsin almanacka till sig och mig :) 

På vägen tillbaka hem till mamma fick barnen leka av sig lite i lekparken. Efter att ha ätit go mat i form av pannbiff tog mamma med sig Patricia för att köpa fikabröd. De kom tillbaka med en egen bakelse till lillebror,som blev jätteglad och kastade sig om oss allihopa 💜 Det var storasyster,som sagt att hon tyckte att han skulle ha det :) 


Själv ville hon ha ballerina och vi vuxna åt en varsin lussesemla eller vad de kallas :D 

När vi hade smält allt åkte jag och barnen hemåt för att mamma skulle få vila en stund innan hon skulle till jobbet. Väl hemma började barnen städa Patricias rum (de hjälptes åt med hennes så de får ta lillebrors någon annan dag!) medan jag adventspyntade och städade lite. 

Idag fortsatte jag städa samt pynta så nu är nedervåningen klar nu är det "bara" övervåningen kvar! 

Efter lunch tog jag med mig två tomtenissar till Kristinehamn :) Det var meningen att Patricia skulle ha gått i julparaden,som anordnades av dansstudion,som hon går på,men hon blev blyg så hon ville hellre titta på med mig,lillebror och gammelmormor Eva och gammelmorfar Roland :) Det blåste svinkallt så mormor/gammelmormor köpte vantar till barnen 💜 


När vi hade sett på tomtarna åkte vi till Maxi. Mormor bjöd oss på fika innan de åkte hemåt :D 
Jag och barnen fick stanna kvar i stan eftersom Patricia skulle dansa. Vi åkte omkring lite för att få tiden att gå innan vi lämnade henne. Hon hade dessutom dubbellektion idag så jag och lillebror fick två timmar till att förspilla! Vi passade på att handla lite. För att få lillebror att sköta sig i affären fick jag köra med lite utpressning ;) Han skötte sig jättebra så då fick han sina belöningar! 

En åktur :) 


Korv och Festis :) 


Dessutom fick han sitta fram i bilen när vi åkte hem - det var absolut pricken över i:et =) 

Nu har barnen somnat,Kent är i Karlskoga och jag har krypit ner i soffan. Det blir nog en tidig kväll idag - jag har redan svårt att hålla mig vaken ;)