Rent och snyggt =)

God kväll,god kväll :)
 
Idag har jag städat hela nedervåningen plus att jag plockat rätt lite här uppe också. Jag känner mig ändå ganska pigg - konstigt nog ;D
Förutom att städa har jag även spelat spel,lagt pussel och myst med min dotter <3
 
Eftersom Patricia aldrig somnar innan tio oavsett när jag försöker lägga henne fick hon vara vaken tills dess. Hon nöjde sig med att läsa en saga,ringa till pappa och säga god natt innan vi bäddade ner henne i sängen. Efter att ha gett henne puss och kram gick jag ut för att ta in hundarna innan jag smög upp för att kolla till henne. Hon sover redan,som en stock =)
 
Lillebror har varit riktigt trött hela dagen. Han somnade efter mellanmålet runt halv elva sedan sov han i fyra timmar! Efter att ha varit vaken en timme ungefär somnade han igen och sov i över en timme. Sedan var han vaken och busade ett tag innan han somnade för natten runt nio tiden.
Han fick smaka både smörgås och havreringar för första gången i kväll - det gillade han :D Han smaskade i sig det och ville bara ha mer och mer. Han satt i halsen och skrämde sin mamma,men lyckades hosta och kräkas upp det själv....
 
Nu ska jag försöka sova. Jag behöver all sömn jag kan få för i morgon blir det mycket bärande hit och dit - berättar mer då ;)
 
God natt på er =D
 
 

Årets första dopp =)

God morgon :)
 
Vi har precis blivit färdiga med våra morgonbestyr =D
Patricia börjar dagen med en film medan Sebastian kryper omkring i hela huset :) Jag håller på att greja lite. Det blev inte särskilt mycket gjort igår för vi åkte till Ingegärd och Bosse för att bada =) Det var härligt :D
 
Patricia ville absolut inte bada,men tillslut gav hon med sig och hade jättekul både i den stora poolen och bubbelpoolen - simmade omkring som bare den. Hon är verkligen jätteduktig på det trots att vi aldrig övat på det. Det vore nog kul för henne att få gå på simskola så jag ska kolla upp hur gamla de måste vara för att få börja. Hoppas hon kan vara med från i år för det skulle hon säkert tycka vore jättekul =D
 
Jag passade på att träna lite - både simmade och gjorde lite andra övningar i vattnet. Det var härligt! Det skulle absolut inte vara fel att ha en egen pool ;)
 
Efter att ha badat klart bjöd Ingegärd och Bosse på mat. Patricia och jag delade på en kycklingrulle. Eftersom de köpt två fick vi med den ena hem så dagens lunch är redan fixad = perfekt!
 
Nu ska jag fortsätta greja innan lusten försvinner helt - vi hörs säkert senare :) Hoppas ni har en härlig fredag :D

Torsdagsmys :)

Hej hej :) 
 
Idag har jag och Sebastian umgåtts lite med mamma =D Vi tog en lång promenad,åt lunch och drack kaffe ute i solen. Mormor och morfar kom också förbi en sväng. 
 
Axel,som varit i skolan,åkte med mig och Sebastian till Väse när vu skulle hämta Patricia. Tror hon busat extra mycket idag för hon somnade i bilen och ville fortsätta sova i sängen när jag väckte henne. Hon ligger däruppe och snosar så gott :) Lillebror,som sov i 2 1/2 timme hos mamma är hur pigg som helst ;D Han håller på att busa. Som ni ser har han missuppfattat hur en gåstol används ;) 
 
 
Jag har börjat plocka rätt lite - ska fortsätta så det blir lite ordning på torpet =D