En trött familj <3

God kväll :D 

När dagens arbetspass var slut var även jag det ;) Efter att ha varit vaken sedan 5 då jag och barnen gick upp för att göra oss iordning för dagis/jobb var vi slitna alla tre. Lillebror sover en timme på dagis,men han var trött ändå. 


Jag ska ärligt säga att vi spenderade de sista timmarna av eftermiddagen samt hela kvällen i soffan. Först med en kort tupplur för mamman,med två barn sittandes på sig (som du nog förstår blir det inte världens skönaste tupplur direkt). Sedan blev det lättlagad kvällsmat iform av rostisar innan det blev lite gottis :) Nu sover barnen och jag med snart ;) Bildregn :)

Hej på er :D 

Nu har jag varit på jobbet några timmar. Vissa dagar är det fullt upp - idag har det gått i ett sedan jag började klockan tolv. Det var med andra ord väldigt skönt att få ta rast en stund nu :) 
Medan jag sitter här tänkte jag visa några bilder på mina fina barn <3 

Sebastian låtsas att han sover :) Godingarna tillsammans med Patricias goa nalle,som lillebror numera vill ha med sig överallt ;) 


Här får ni en liten glimt av Sebastians fina säng,som gammelmorfar Roland byggt åt honom <3 


Patricia tränar med mamma :) 


En dam,som av ansiktsuttrycket att döma,inte fick som hon ville ;) 


Fruktstund i soffan :) 


Mysdag <3

God kväll :)

Idag har jag och barnen haft besök av Linn och lille Alvin <3


Både Patricia och Sebastian tycker det är så roligt att hjälpa till med "bebisen" :) Fast han är ju inte särskilt mycket bebis längre - han fyller 1 år om ungefär en månad =D 

Vi tog in Musse en stund så han fick vara med och mysa <3