Lillkillen <3

Hej hej :)
 
I onsdags fyllde min lilla son 9 månader =D
Det har hänt en hel del på de här månaderna. Han växer så det knakar - både fysiskt och psykiskt. Han har börjat stå mer och mer utan stöd. Jag har dessutom hört att han smugit för mamma och tagit ett vingligt litet kliv framåt vid två olika tillfällen :) Jag hoppas jag också får se det snart =D  
 
 
Han ÄLSKAR att bli jagad =D När någon kommer emot honom och säger "ska jag ta dig?" blir han helt galen! Huvudet går hit och dit medan han viftar med armarna - ser ut,som han försöker lista ut en flyktväg ;) Om han hinner kryper han iväg fort,som ett skott samtidigt,som han skrattar för fullt :)
 
 
 Igår bytte jag ut babyskyddet mot en vanlig barnstol. Tror han kommer sitta bättre i den :)
Förut har han suttit på vänster sida i baksätet,men eftersom den här stolen tar mer plats fick vi byta plats på honom och storasyster för att det inte ska bli för trångt åt "chauförren" =D
 
När vi kommer hem ska jag göra rent babyskyddet och se till att Mats och Anna får hem det. Det börjar bli dags för dem att räkna ner nu och då kan det vara skönt för dem att ha det hemma :)
 
 
 

Första morgonen :)

God morgon :)
 
Det här är den första morgonen på semestern och jag gissar att det känns toppen att vakna ;D
Vi är så himla sällan iväg någonstans så vi kommer passa på att njuta för fullt under de här dagarna. Det är ju faktiskt våran första familjesemester =)
 
Jag hoppas vi hittar någon rolig djurpark eller liknande,som vi kan gå omkring i - vet att det skulle uppskattas av både stora och små ;D
 
 
 
 

Våran lilla semester =)

God morgon,god morgon :D
 
Sambon har precis stuckit iväg till jobbet och barnen och deras mormor sover fortfarande så jag tar mig lite egentid framför datorn =) Tänkte tidsinställa några inlägg,som kommer dyka upp då och då under helgen.
 
 
Idag är det,som jag redan talat om dags för oss att åka på våran lilla minisemester. Vi ska åka till Kungsbacka utanför Göteborg för att sova i en campingstuga i tre nätter. Mer än så har vi inte planerat. Vi tycker det är skönt att vara spontana och ta dagarna,som dem kommer =)
 
Monica,Lars,Kicki och Edvin är också där. Det var faktiskt de,som skulle åka först. När de frågade om vi ville följa med sa vi ja fast vi egentligen inte vet vad vi ska hitta på. Ska bli skönt bara att få komma hemifrån några dagar :)
 
Tydligen ligger Kungsbacka bara några mil ifrån Ullared så det kommer nog bli en tripp dit - jag längtar inte alls ;D Har velat åka dit läääänge för att shoppa. Ska bli kul att se deras nya barnavdelning. Därifrån kommer det nog följa med en hel del eftersom både Sebastian och Patricia behöver kläder i större storlekar =)