God morgon och gårdagen - bl a present :)

God morgon :) 

Idag är jag och barnen lediga :D Trots det har jag redan hunnit med att hänga tvätt samt starta en ny tvättmaskin,plocka ur samt in i diskmaskinen och gjort frukost! Ja,jag är förvånad själv faktiskt ;) 

Igår jobbade jag över i 1 1/2 timme p g a personalbrist. De hade dåligt med personal även på dagis,men barnen fick stanna kvar längre ändå - det är jag tacksam för :D 

Båda barnen somnade,som stockar i bilen <3 De fick sitta kvar och snarka medan jag gav hundarna mat och smågrejade med lite annat. Efter en stund kom Kent också hem. Då åkte vi till Karlstad. 

Grabbarna släppte av oss tjejer vid Lager 157. Där fyndade vi både en fleecedress till Patricia och kalsonger åt Sebastian =D 
När vi var klara där gick vi över till XXL. Vi gick omkring och kikade lite medan vi väntade på våra grabbar,som var till Jaktia. Det kan ta tid,men igår var de snabba ;) 

Vårat mål var att köpa en varsin hjälm till barnen. De fick välja en varsin och var så glada :D Sebastian ville sååå gärna köpa en cykel också,men med tanke på vad,som väntade på honom hemma blev det ingen ;) 

Innan vi åkte hemåt tog vi en sväng inne på Jula. Där köpte vi den här: 


När vi kom hem gick jag in med barnen så de fick prova hjälmarna igen. Under tiden hämtade Kent den här,som gömde  sig i förrådet :) 


Farmor hade köpt med den åt oss dagen innan - tack för hjälpen =D Gissa om lillebror blev glad? Han var helt lyrisk <3 

Han fyller ju tre år om några veckor. Eftersom vi aldrig vet hur länge till han kan cykla innan vintern kommer så bestämde vi oss för att ge honom den redan nu :) 
Han fick faktiskt provcykla den inomhus..Det var härligt att se honom så glad <3 


En ledig fredag :)

 God kväll på er =D 

Eftersom både jag och Kent jobbar o helgen får barnen vara hos mormor och Peder :) 

Vi åkte iväg för att lämna dem efter att mamma slutat jobbet vid sju. Vi hade egentligen tänkt storhandla innan,men de planerna ändrade vi direkt när vi kom fram och såg parkeringen! Det är ju löningsdag så den var överfull! Nej,så kul är det inte att trängas med massa folk så det tar vi någon annan dag. 

Istället åkte vi till Frasses så familjen fick mat :) De tog även en varsin glass till efterrätt - hur de nu kunde orka det med tanke på hur mycket mat de åt ;D 

Sedan lämnade vi barnen och nu är vi påväg hem. Har "bara" stannat till hos en kompis till Kent för att lämna en sak till en annan kompis ;) 

Tidigare idag tog Patricia några bilder när jag försökte mysa med lillebror. Det gick väl lite sådär ;D 


Jag hann i alla fall sno en kram innan han stack iväg igen <3 

Bvcbesök,shopping m m :)

God kväll,god kväll =D 

När familjen kom hem från skogen vid tolvtiden gjorde vi oss iordning för att åka till Molkom en sväng. Medan grabbarna (varpå den minsta av dem sov nästan hela tiden) väntade i bilen gick vi tjejer in till vårat besök på BVC. 

Det var bl a dags för en spruta,vilket gick jättebra. Jag hade förberett Patricia på att hon skulle få den och hon höll sig riktigt lugn :) Det enda hon reagerade på var när Malin stack in sprutan - "aje" ;) 

Eftersom syntestet hon gjorde när hon var fyra inte hade blivit dokumenterat fick hon gör om det idag. Hon var jätteduktig,men det blev lite strul omkring det. Malin hade inte riktigt koll på vilken skala de skulle kunna se på. Hon ringde Ögonmottagningen och fick till svar att de inte använde den tavlan,som vi hade använt längre så Patricia fick göra om testet. Kvinnan på Ögonmottagningen skulle ringa upp eftersom hon var upptagen,men efter att vi fått vänta en stund fick vi ge upp! Vi kom överens om att Malin ska höra av sig om syntestet inte var godkänt...

Patricia var dock väldigt nöjd för hon fick leka medan vi väntade på det där telefonsamtalet ;) 

Det kändes lite konstigt att gå därifrån för nästa år börjar ju damen på fritids så då är det skolsköterskan,som tar över... Patricia fick rita en teckning till Malin,precis som väldigt många andra gjort vid sina sista besök :) Det sitter rätt många teckningar på hennes vägg :D 

Efter det besöket åkte vi vidare till Karlstad. Först fick familjen (själv dricker jag endast shakes för tillfället)  äta lunch. Sedan hoppade Kent in en sväng på Bergvik för att köpa en grej.  Efter det avslutade vi med en tur till ÖoB. Där shoppade vi lite allt möjligt innan vi åkte hemåt :) 

Resten av kvällen har vi spelat spel,hängt tvätt m m. Patricia hjälpte mig att ta ut hundarna en sväng :D 

Nu ligger barnen och sover medan vi vuxna har placerat oss i soffan - det var inte helt fel ;) 

Vi har verkligen haft en toppendag tillsammans hela familjen <3