En blandad dag..

God kväll :D 
 
Ibland har man bra och ibland mindre bra dagar. Min dag har varit en blandning mellan bra och dåligt,tyvärr mest av den sistnämnda sorten :( 
 
Dagen började med ett arbetspass på ett nytt ställe. En av de jag jobbade med verkade vara en riktig "antivikarie typ". Hon var otrevlig och suckade åt i princip allt jag sa och gjorde :/ Jag försöker att inte ta åt mig när detta händer (vilket tyvärr är alldeles för ofta!),men det är inte alltid lätt. Jag blev faktiskt så ledsen tillslut att jag bara kände för att låsa in mig någonstans och gråta - det kom t o m någon tår..
 
Ska man verkligen behöva stå ut med vad som helst bara för att man är ny? F-n heller att man ska! Är så trött på gamla kärringar (ursäkta ordvalet!),som tröttnat på jobbet och låter det gå ut över andra!!! Tänker de någonsin på vad som skulle hända utan oss vikarier? De skulle inte kunna ha sin härliga,efterlängtade semester eller lediga dagar. De skulle få jobba häcken av sig! Jag tycker de ska tänka på det och visa lite tacksamhet!!
 
Som tur var hade jag tre andra arbetskamrater skål också - de var snälla och gjorde sitt bästa för att jag skulle känna mig välkommen - tack till er =D 
 
Efter arbetspasset åkte jag till maxi för att storhandla. När jag hade kryssat av allt på listan och hade en överfull kundvagn gick jag till kassan. Där fick jag,som självscannar,en avstämning.jag vet inte vem av oss det var jobbigast för - mig eller kassörskan. Hon ringde i alla fall till en,som fick komma och hjälpa till att packa ner varorna. Denna någon var en gammal klasskompis till min syster - hon skrattade lite gott åt mig ;)
 
Efter mycket om och men kunde jag äntligen lämna affären för att åka och hämta mina små barn,som varit hos farmor. När vi kom hem. Fick jag skynda mig att lägga Sebastian och fixa film och lite godis till Patricia innan jag kunde börja plocka in alla varorna. Sedan hann jag kasta i mig lite pizzarester innan jag plocka ute diskmaskinen samt fyllde den igen. Sedan kom mamma och hennes nya kille på fika - det var trevligt :D Tyvärr hann vi inte prata särskilt mycket innan hela köket var invarderat av folk,som vakt med Kent och grejat i skogen ;) 
 
När det blev tyst och lugnt här hemma fick barnen kvällsmat innan Sebastian fick lägga sig för natten medan jag och Patricia mös ner oss i soffam en stund innan även hon skulle sova. Själv somnade jag framför en film :D Jag känner mig helt slut så jag tänker fortsätta sova nu - natti natti ;)  

Min goa tjej <3

Hej hej :)
 
Jag sitter i soffan och myser bredvid min lilla tjej. Hon tittar på "Monsters inc" för cirka 20 gången den här veckan ;D
 
Förut fick damen mig att bli helt varm i kroppen ,framför allt i hjärtat. Jag sa "jag älskar dig,gumman". Då tittade hon glatt på mig och sa "jag älskar dig med,mamma - precis,som du är". Åh,vad go hon är,min älskade dotter <3 Hon vet precis vad hon ska säga för att göra mamma glad =)
 
 

Tack för en trevlig eftermiddag/kväll :)

God kväll :) 
 
Våra vänner har åkt och Kent,som skulle hjälpa en kompis med en sak,också och barnen sover så nu är det lugnt och stilla igen ;D 
 
Patricia och Sigrid har lekt jättebra på Patricias rum medan småsyskonen varit nere med oss vuxna =) De har också lekt,men mest för sig själva. Vi vuxna har snicksnackat och fikat :) 
 
Det är roligt att vi kan umgås hela familjerna :) Oftast är det ju så att antingen är det mammorna,papporna eller barnen,som umgås.
Tänk att man kan bli så bra kompisar genom en föräldragrupp :) För er,som inte vet det,lärde vi känna Katrin och Martin när vi väntade Patricia och de Sigrid. Vi gick i samma föräldragrupp och senare även babymassage och rytmik. Dessutom låg vi på patienthotellet samtidigt efter bebisarna kommit :D 
Vi blev bra vänner och jag är så glad för att vi fortfarande umgås. Tyvärr ses vi alldeles för sällan - det måste det bli ändring på =) 
 
Nu ska jag sätta på en film och mysa ner mig i soffan. Snart kommer Kent hem med mat :D
 
God natt på er :D