Jobb följt av roligheter :)

God morgon :D 

Igår jobbade jag till klockan fyra. Efter att trängst i trafiken med typ hela Kristinehamn åkte jag vidare mig Väse för att hämta barnen på förskolan ;) Sedan åkte vi hemåt en snabbsväng för att byta bil då Kent skulle iväg och behövde nya bilen. 

Det var konstigt att helt plötsligt behöva växla och använda tre pedaler istället för två,men det gick bra ändå att åka hem till farmor =) Vi hjälptes åt att ta ner partytältet,som vi var i på midsommar. Det var dock inte det lättaste då någon (läs sambon!) dragit åt allt så jädra hårt. Stativet hade nog hållt ihop vid en tornado ;D Vi fick dock ner det så nu är det gjort. 

Medan vi var där bjöds vi även på korv med bröd,fika och godis :) Tyra,Emilia och Anna dök upp lite senare så barnen fick leka lite :D Våran midsommarhelg :)

God morgon på er :) 

Efter att ha varit treledig i helgen är det dags för jobb/förskolan idag. Jag börjar dock inte förän klockan 16 så jag får en smygstart. 

Jag tänkte berätta lite om våran helg :D 

I fredags,på självaste midsommarafton,jobbade jag till klockan 15.30. Efter det åkte jag till Monica för att umgås med massa goa människor =) Vi grillade och hade det allmänt gött. Några spelade kubb medan några andra klädde midsommarstången. För de flesta av oss föräldrar blev det lite dans tillsammans med barnen när stången var klar :) Farmor Monica var också med och skuttade lite till små grodorna :) 

Efter en mysig eftermiddag/kväll somnade vi gott hela familjen <3 

På lördagen fick vi besök av mamma,som följde med mig och Patricia till Monica för att umgås och äta goda rester :) Grabbarna i familjen kom också dit efter att de bl a åkt för att köpa bensin. Sedan fick lillebror vara kvar med oss flickor hos farmor och faster medan pappan åkte iväg för att greja lite. 


Eftersom det var så varmt och skönt fyllde Monica baljan så barnen fick bada lite. Sedan hjälptes de åt att tömma den och ge vattnet till blommorna :D 

När vi kommit hem körde jag en sväng med gräsklipparen. Under tiden försökte Kent få ordning på den åkbara gräsklipparen. Det gick sisådär..Medan jag tog en välbehövlig dusch dök Axel och Linnea upp. Killarna hjälptes åt så tillslut fick de igång gräsklipparen :) 

Under kvällen spelade vi spel och vi tjejer dvs jag,Linnea och mamma,drack lite vin och lite dooleys. Jag dricker egentligen inte vin,men just den här sorten smakade inte direkt vin så dem var faktiskt god ;D 

Eftersom mamma sov över passade jag och Kent på att sova i husvagnen för att få sova lite längre. Typiskt nog tog bägge barnen sovmorgon,som de konstigt nog alltid gör när mormor är med ;) Det var skönt att få sova ordentligt :D 

Under söndagen fick vi återigen problem med gräsklipparen - faktiskt med båda,som vägrade starta ?! Efter mycket om och men kom Kent på vad felet var. Han hade tankat diesel istället för bensin! När man bara har dieselbilar så är det kanske inte särskilt konstigt att det blir fel..

När mamma hade åkt hem fixade Kent lunch innan vi vilade oss lite. Sedan åkte vi iväg för att fira lille Alvin,som fyllde 1 år för drygt en månad sedan :) Vi tjejer gick in på Maxi en sväng för att köpa med lite gott till fikat samt någon mer present till lillgrabben. 

Efter fikat följde Pontus med Kent för att jaga vildsvin så mammorna och barnen blev själva och mös <3 Vi åt bl a tacos,som uppskattades av oss allihopa :D 


Killarna var inte tillbaka förrän halv elva så det var ett trött gäng,som åkte hemåt. T o m jag nickade till några gånger på vägen hem ;) 

Det blev en helg full med mys och bus <3 


Nattjobb och Familjemys <3

Hej hej :) 

Den här helgen jobbar jag natt. När jag kom hem efter första passet igår morse blev det frukostmys med barnen <3 Kent åkte iväg för att hjälpa Nicklas. Tyvärr blev han borta hela dagen,men barnen skötte sig bra så även fast jag inte fick mer än några minuters sömn hit och dit fick jag i alla fall vila mig :) 

När Kent kom hem gjorde vi oss iordning och åkte till Väse pizzeria. Barnen var hungriga och mumsade i dig maten utan minsta bekymmer ;) 
Eftersom resten av familjen skulle vidare till Karlskoga bestämde Kent att de skulle skjutsa mig till jobbet. 

Med andra ord fick de hämta mig idag efter mitt andra nattpass. Jag passade på att ta en liten promenad medan jag väntade på dem =D 

Vi började med att handla på Maxi. Sedan hade vi sagt att vi skulle åka hem för att äta frukost,men Kent ändrade de planer så vi åt på Maxi istället :) 

Sedan kom Kent på att han skulle "köpa fikabröd" eftersom han och barnen skulle till Hagfors. Han gick in i affären igen medan jag och barnen gick före ut till bilen. 
När han kom ut hade han köpt med en blomma och choklad till mig <3 Det hade jag absolut inte väntat mig så det var en trevlig överraskning :) En annars vanlig sketen söndag blev plötsligt väldigt mysig när vi fick umgås och bli överraskade <3 


När vi kom hem gjorde familjen sig iordning och åkte till barnens farfar :) 
Nu har jag hela dagen på mig att vila,sova och lata mig,vilket känns välbehövligt efter två dygn utan sömn...