Ännu mer smaktest

Hej hej :) 

Jag och Sebastian sitter och mumsar i oss mellanmål. 

Till lillebrors glädje gillade jag inte den här så han fick den :) Han har snart ätit upp den så han gillade den uppenbarligen ;) 


Själv sitter jag med en kopp kaffe och denna:


Det smakar helt okej faktiskt. Inte jättegod,men den duger helt klart! 

Snart kommer storasyster hem. Då ska vi åka till Kristinehamn. De ska vara med mamma några timmar eftersom både jag och Kent jobbar. Hon slutar dock inte förrän klockan 14.30 så vi skulle mötas vid mitt jobb. Jag tänkte ta med barnen in så de får träffa mina goa kollegor och kanske någon av mina goa gamlingar också <3 

Fullt hus :)

Hej hej :) 

Igår eftermiddag/kväll blev vi spontant barnvakt åt två av barnens kusiner :) Anna lämnade Tyra vid två sedan kom Emilia med bussen runt tretiden. Hon åker egentligen med en annan buss,men Kent ringde till Göran så han tog med henne på sin vända - ännu en fördel med att känns busschauffören ;) 

Medan barnen härjade bakade jag havreflarn. När Kent kom hem bad han mig göra en äppelpaj så de stora tjejerna gick ut för att plocka lite äpplen. Sedan fixade Kent iordning dem medan jag gjorde havretäcket. I vanliga fall gör jag botten också,men igår fick det duga med bara smulet över och den blev faktiskt riktigt god :) 

Vi åt tacos till kvällsmat innan vi fikade litegrann. Efteråt fick Sebastian och Patricia borsta tänderna. Storasyster bytte även om till pyjamas medan lillebror nöjde sig med kalsonger ;) Sebastian och Tyra bäddade ner sig i våran säng för att kolla på "Pippi Långstrump" medan Emilia och Patricia var ute och lekte. Eller jag trodde att de små tittade på teven. När jag kom upp hade de kastat runt med massa kläder m m,som jag rensat ur barnens garderober :/ Busungar! 

Runt klockan 21-21.30 åkte Kent hem med Tyra och Emilia för att de inte skulle komma i säng alldeles för sent. Sedan väntade han såklart hos dem på att Anna eller Mats skulle komma hem :) 

Barnen leker väldigt bra tillsammans,men de två minsta kan verkligen busa upp varandra ;) De är som barn ska med andra ord :) 

Min stora tjej <3

God morgon :)

Mitt stora busfrö har åkt med bussen till förskoleklass medan jag och det lilla busfröet myser i soffan <3 

Patricia väckte mig lite försiktigt vid sextiden för att fråga om det var dags att gå upp. Jag svarade att det var en liten stund kvar eftersom klockan stod på halv sju. Då sa hon "ja för du vet ju att jag ska åka buss". Hon var orolig för att mamma inte hade koll ;) 

Det känns jätteskönt att hon trivs så bra både på fritids/förskoleklass,som för henne är samma barn,lärare och lokaler,samt med att åka buss :D Imorgon och på fredag slutar jag tolv så jag har pratat med henne för att höra ifall jag ska hämta henne eller om hon vill åka buss. Hon valde bussen utan att tveka :) Med andra ord får jag hämta lillebror innan vi åker hemåt för att invänta storasyster. 


<3