Veckans hälsoutmaning samt lite ändringar :)

God kväll på er :)
 
Nu har nästan hela veckan gått och jag har ju glömt att tala om vad veckans hälsoutmaning är! Förutom att jag fortsätter med simningen har jag dragit ner ordentligt på kolhydraterna. Jag har knappt ätit något mjukt bröd alls den här veckan plus att jag ätit flera luncher helt utan pasta,ris eller potatis. Istället har jag ätit kyckling/kött med lite,lite sås på ungefär en tredjedel av tallriken och resten morötter samt grönsaker. Förut när jag provat detta har jag inte blivit mätt,men nu tycker jag faktiskt att det har gått bra =D Någon gång har jag mumsat i mig en knäckemacka till maten för att få lite extra att tugga på.
 
De senaste veckorna har jag ätit mycket äggröra till frukost,men nu har vi haft slut på ägg några dagar så jag har fått hitta på något annat. Någon gång har det blivit en smoothie och knäckamacka,en annan gång har jag ätit fil/yoghurt med hallon och havrefras samt knäckemacka även då. Igår kväll när barnen skulle få fil hade vi dåligt med havreringar. Då berättade Patricia att de brukar få äpple och kanel i filen ibland på dagis. Jag blev nyfiken så jag testade jag med och det var faktiskt riktigt gott - även till mina havrefras :)
 
Från och med nästa vecka kommer jag köra två hälsoutmaningar varje vecka - en för motion och en för kost. Jag har verkligen fått upp motivationen och känner att jag vill köra på lite hårdare nu =D
Jag vet exakt vad nästa motionsutmaning kommer bli,men är dock inte lika säker på kosten så det får jag fundera på lite till :)

Våran egen Olof :)

Hej hej :D 

I natt har det snöat en hel del - igen. Jag har inget emot det så länge den ligger kvar =) Det är träligt när den smälter på en gång,det blir så jädra blött och tråkigt :/ 

Barnen passade på att låta mig dra dem på snowracern till pappas jobb,när vi skulle lämna matlådan :D Idag fick vi t o m prata en stund med pappa samt kika lite på tjurarna = en extra bonus (förutom snön alltså). När vi kom hem lekte barnen i snön medan jag bar ut alla julsaker till förrådet (fick lite hjälp av Sebastian) samt tog ut hundarna en sväng. Sedan gjorde vi en snögubben - våran alldeles egna Olof =) Vi passade på att mysa lite med honom ;D 

 
Patricia älskar filmen Frost =) Hon blev sugen att se den när vi gjorde Olof så efter att vi ätit lunch placerade vi oss i soffan framför den :D Nu ligger dock bägge barnen nerbäddade på golvet ;)


Våran årliga dejt <3

Hejsan hejsan :) 

Igår,idag och fram till i morgon kväll har jag varit/är jag ledig. 

När Kent slutade jobbet igår kom han hem för att duscha och göra sig iordning sedan åkte vi först hem till Monica. Där lämnade vi barnen innan vi åkte vidare till Kristinehamn. Medan jag simmade samt fräschade till mig lite extra hämtade Kent en säng till Patricia :) Hon har fått den utav sina gudföräldrar =) 

Efteråt åkte vi till Träslottet för att gå på våran något försenade årsdejt :D Vi brukar alltid gå ut och äta den 1 januari eftersom vi blev tillsammans samt förlovade oss på det datumet. I år var ju jag och Patricia sjuka så det blev ingenting då därför tog vi det igår istället :) Det var mysigt att få umgås lite med min sambo <3 Dessutom var maten lika god,som den alltid är på Träslottet :) 

På vägen hem skulle Kent "bara" ta en sväng över skogen för att kolla efter älgspår. Det resulterade i att han  körde fast :/ Monica hämtade oss och skjutsade hem oss. Hon var snäll och följde med Kent,som tog pickupen för att dra loss Skodan med,så att jag kunde natta barnen,ta ut hundarna samt småplocka lite. Tack igen för hjälpen =D 

Trots ett något träligt slut på kvällen var vi nöjda med våran dejt <3 Vi behövde lite tid för oss själva :)