Snart blir det P- I -Z- Z -A :)

God eftermiddag:)
 
Patricia har städat sitt rum (med bara lite hjälp från mamma) så nu är det rent en liten stund i alla fall ;D
Vi har sjungit lite också. Nu sitter vi och myser framför teven. Väntar på att Kent och hans kompis Henrik ska komma med pizza =)
 
 

Se upp för "bajset" ;)

Hej hej =)
 
Idag var barnen ute och lekte när jag skulle hämta Patricia. Hon och en av kompisarna låtsades att de kastade bajs på bl a mig ;D Haha,goa ungar ;)
 
Efter att ha ätit frukt tittar Patricia på Bamse medan jag och lillebror myser framför "One tree hill". När det är slut ska jag fortsätta diska innan det blir bus med båda mina små älsklingar <3
 

IRRITERAD!!

Hej på er :)
 
Jag och Sebastian lämnade Patricia på dagis några minuter tidigare idag för att vi skulle hinna i tid till babyrytmiken. Vi var där tidigare än jag planerat så Sebastian fick mat i bilen innan vi gick ut och väntade. När klockan var halv tio,då tyrmiken skulle börja,hade det fortfarande inte kommit någon mer och det var inte upplåst eller någonting. Jag trodde att jag tagit fel på tid så efter att ha försökt få tag på Lena,som är ledare för rytmiken,plus Katrin,som träffar Lena lite då och då,utan att få svar stack vi ner till BVC för att kolla på lappen vad det stod för tid. Jaha,tiden var i alla fall inte fel och inte platsen heller.
 
När vi var påväg till bilen igen ringde Katrin upp och talade om att det var inställt! Jag kan säga att jag är minst sagt irriterad just nu. Det vore ju kul om man kunde bli informerad om såna saker.
 
Jaja,nu är vi hemma i alla fall. Det blir nog bara mys innan det är dags att hämta Patricia :D