Midsommarbilder =)

Hej hej =)
 
Jag tänkte visa er några bilder ifrån midsommar :D
 
Mina fina lilla tjej äter jordgubbar - tror hon tyckte de var lite sura ;)
 
 
Jag försökte få fler kort på Patricia när hon hade sin fina midsommarkrans,som gammelmorfar gjorde,men det gick sådär. Hon kastade av sig den och sprang iväg - skrattandes naturligtvis ;)
 
 
Vad jag har i munnen? Ingenting...
Jag tyckte det såg ut,som att han satt och tuggade på något,men jag fick inte tag i något. Tillslut tittade det ut ett litet grässtrå - busunge <3
 
 
Ojoj,vad roligt det var att få skjutsa runt på lillebror :D Han gillade det också,även fast det inte riktigt syns - det hördes desto mer =)
 
 
Förresten blev jag minst sagt förvånad när Patricia hoppade på cykeln och började cykla. När lärde hon sig det? Sist vi var i Nybble kunde hon det inte och jag har aldrig sett henne cykla förut. Det var i alla fall skönt att hon kunde cykla omkring själv - hon tyckte det var kul =)
 
 
 

Busungarna =)

Hej hej :)
 
Nu får det vara färdigstädat för en stund ;D Tänkte ta Patricias rum också,men det får bli senare när de har lekt färdigt därinne. Det är lite roligt att sitta och lyssna på kusinerna. Just nu låtsats de att Edvin är en ledsen bebis och att Patricia är hans mamma ;D
 
Vi tog nyss en paus för att äta. Det hade de nästan inte tid med =) Det är roligt att de leker så bra tillsammans :D
 
Lillebror sover fortfarande,trots ljudet av lekande barn (kan ju bli lite väl hög volym emellanåt) :D Han borde vara ordentligt utvilad när han vaknar =)
 
 
 

Fästing och kusinbesök :)

God förmiddag =)
 
Idag har Patricia haft sin första fästing :/ Jag såg den när hon och Sebastian skulle bada.
Den hade precis satt sig fast - typiskt att jag inte sett den innan. Jag försökte få bort den,men det gick inte.
 
Lars och Monica kom precis hit för att lämna Edvin så han får leka lite med Patricia medan de grejar med taket :) Det är ju roligare för honom plus att det blir lättare för dem att koncentrera sig på det de ska göra.
Innan de åkte igen hjälpte de till att få bort fästingen - tack =D Tog på lite väteperoxid för att göra rent efter den.
Usch,det ryser i hela mig. De är vidriga!
 
Jag dammsög köket och hallen där Qvittra varit (det är ju troligtvis ifrån henne Patricia fick fästingen) för att få bort ev. övriga fästingar plus allt annat skräp.
Ska passa på att städa vårat sovrum medan jag har andan uppe. Efter det ska jag fixa lite lunch. Blir något lätt bara. Tänkte prova fullkornspastan,som Kent köpte häromdan :)
 
Nu leker de stora barnen inne på Patricias rum :) Sebastian ligger och sover i sin säng. Han somnade gott efter badet =D När han vaknar är det lunchdags även för honom.
 
Jag överförde alla bilder från mobilen till datorn igår. Hittade bl a den här bilden. Den är ifrån midsommar då Sebastian fick smaka på färdig barnmat för första gången. Mormor/gammelmormor hade köpt lasagne. Det smakade lite konstigt i början,men så fort han vande sig vid smaken mumsade han glatt i sig den med :)