Kvalitetstid <3

God kväll :D 

Idag har jag och barnen varit lediga :) Vi har passat på att göra lite roliga saker tillsammans här hemma <3 Vi har målat,pärlat smycken och två presenter,sjungit,varit ute och bl a sparkat boll osv. En mysig dag med riktig kvalitetstid med andra ord =D 

Jag har även hunnit med att greja med massa tvätt! 

När Kent kom hem från jobbet fixade vi iordning bilen lite innan han stack iväg för att besikta den. Det gick lite sisådär då det fanns några grejor,som behöver fixas..

Vi har avslutat dagen med att gå igenom massa papper! Vi har verkligen sparat på allt - räkningar,försäkringspapper,kvitton m m. Vissa papper behöver man ju spara,men vi kunde sortera bort en tel drös. Det känns skönt att ha det gjort :) Home sweet home <3

God morgon,god morgon :) 

Då var andra nattpasset avklarat! Trots att vi flyttade fram klockan kändes natten lång. Det ska bli skönt att få sova lite sen :D 

Just nu sitter och väntar på att barnen ska äta upp sin frukost så vi kan mysa lite <3 Deras pappa snarkar gott på soffan så han får sova ett tag till - visst är jag snäll? ;) Med två morgonpigga barn kan man behöva sova ut ibland. Grabbarna har dessutom varit vakna under natten eftersom lillebrors koppor har kliat :( Stackaren :/ Påskafton och början på andra nattpasset :)

Hej hej :)
 
Jag hoppas ni haft/har en trevlig påsk <3
 
När jag kom hem efter min första jobbnatt i morse sa jag bara hej till familjen innan jag smet upp för att bädda ner mig i sängen. Det dröjde inte länge innan jag somnade =D Förutom ett kort avbrott i sömnen,då barnen härjade,sov jag enda till strax efter klockan ett! Så "länge" brukar jag inte lyckas sova så det var skönt.
 
Efter att ha värmt på rester från dagen innan till lunch såg jag på teven en stund innan jag smet upp igen. Familjen var ändå inte hemma så då passade jag på att vila mig lite till ;) Jag lyckades inte sova något mera,men kunde i alla fall ta det lugnt.
 
Vid kvällningen tog jag ett bad medan familjen,som kom hem igen under eftermiddagen,slöade i soffan =) Efteråt fick vi besök av Axel,Linnea,Monica och Maja,som kom för att spela monopol :D Eftersom jag skulle iväg till jobbet fick jag nöja mig med ett titta på innan jag skulle åka :)
 
Nu är klockan strax tolv och jag har hunnit jobba några timmar så jag börjar känna mig lite småseg. Jag försöker trösta mig med att det blir sommartid i natt,vilket innebär att jag får jobba en timme mindre. Det känns inte helt fel =) Fast jag trivs ju med att jobba natt,men ibland känns de passen väldigt långa ;)