En sommardag :)

Hej hej :) 

Åh,vad härligt att vi äntligen får lite värme =D 
Jag och barnen har varit hemma från jobbet/förskolan sedan runt klockan 13. De har varit ute hela tiden :) Själv körde jag ett litet städrace i hallen innan jag gick ut. 

Barnen har haft cirkus för mig,serverat mig mat gjord av sand,de har haft vattenkrig m m. Emellan lekande har de hunnit med massa syskontjafs. Det är inte alltid lika roligt,men det hör till..

Nyladdade batterier :)

Hej hej :) 

Vilken dag vi har haft =D 
Barnen och jag har varit lediga och har verkligen njutit av det <3 

Efter att ha gjort oss iordning åkte vi till Ingegärd och Bosse. Där bjöds vi på fika innan jag och Patricia åkte vidare hem till hennes kompis Julia och hennes mamma Maria,medan lillebror fick stanna kvar hos gammelmormor och - morfar för att mysa själv :) 

När jag hade lämnat Patricia hos kompisen åkte jag till Kristinehamn för att bli klippt av en annan Maria :D

Före:


Efter:


Jag är lika nöjd,som vanligt - tack <3 

När jag kom tillbaka till Julia åkte vi iväg alla fyra (jag,Patricia,Julia och Maria) till Leos lekland. Herregud,vad de har härjat där ;) Förutom en snabb fika lekte de non stop i 3 timmar! 
Det var absolut en hit så dit kommer vi absolut att åka fler gånger =D 


När vi kom tillbaka hem till dem tackade vi för oss och åkte för att hämta lillebror. De hade varit ute nästintill hela tiden. Han hade kört ljuslastare,grävt i sand,krattat,matat fiskarna och massa annat skoj :) 
Efter ännu en fika drog vi oss hemåt. Där höll Kent på att klippa gräset så Sebastian satt på sig sina hörselkåpor och åkte med. Under tiden lekte Patricia och jag fixade kvällsmat. Busungarna har även hunnit med att bada :) 

Nu ligger de nerbäddade i varsin säng och Kent är iväg en sväng. Jag ska krypa ner i soffan och slappa lite innan det är dags för mig att sova. 

Det har varit en härlig dag,som har laddat batterierna :D 

En familjedag <3

Hejsan :) 

Idag har hela familjen varit lediga så vi har passat på att köra halva Värmland runt ;D 

Vi började med att åka till Lecab för att kolla på våran nya bil! :) Den såg fin ut på avstånd och vi tror att den kommer vara toppenbra. Härlig färg är det på den också ;P

Efter det åkte vi för att köpa lördagsgodis. Sedan åkte vi omkring lite. Vi åkte igenom Forshaga och stannade till för att äta lunch i Deje. Sedan bar det av mot Molkom för att köpa snus till pappan och glass till oss allihopa :) 
Sedan hälsade vi på Ingegärd och Bosse en sväng innan vi tillslut åkte hemåt. Väl hemma dröjde det inte länge innan vi fick fikabesök av mamma och Birgitta,som är mamma till en av mammas ex. De har fortfarande kontakt så hon följde med hit,vilket var kul :D 

Nu leker barnen för fullt medan pappan vilar. Jag har lagt mig i ett bad för att slappna av ett tag. Efter det blir det lördagsmys <3