Goa barn och sjukstuga :(

God morgon :)

Jag ligger här i sängen och skrattar åt mina barn <3 

Patricia tycker väldigt mycket om olika rollekar och sånt just nu. Lillebror däremot förstår ju inte alltid vad det är meningen att han ska göra :) 

Patricia försökte nyss förklara för honom hur man leker "Pomperiposa" ( vet inte ens om jag själv vet vad det är ;D). Efter ett x antal försök gav hon upp och sa "Kan du inte den här leken?". "Då får vi väl leka något annat".

Haha :) Det lät så kul när hon gick igenom leken steg för steg och försökte lära honom :D 

Själv spelar jag just nu rollen,som en sjuk prinsessa =) Jag har precis fått lite grötsoppa så snart mår jag säkert bättre ;) 

Tyvärr är det inte bara i leken jag är sjuk :/ Vi tjejer har åkt på magsjukan den här veckan :( Patricia var dålig i måndags och jag kände av det redan då,men blev inte helt sjuk förrän igår. Jag känner mig  dock lite bättre idag så förhoppningsvis är det påväg att gå över! Jag hoppas pojkarna klarar sig :) Kent åker till Tyskland på lördag så han är nervös över att få det,vilket jag förstår! Vi håller alla tummar och tår för att det inte blir något mera den här gången! 

Våran jul :)

God kväll på er :) 

Hoppas ni har haft en mysig jul oavsett hur ni har firat den =D 

Själv firade jag julafton hemma med familjen och lite släktingar - precis,som jag vill ha det :) Vi åt god mat och godis bl a det,som jag och mormor bakat,tittade på Kalle Anka,fick besök av tomten som delade ut paket och hade det allmänt mysigt <3 

Eftersom vi inte har några kanaler hade farmor köpt med en julfilm med Kalle Anka,som vi kollade på istället :) 

På juldagen fick Kent och barnen besök av hans pappa med familj :) På annandagen kom två kompisar till Kent - de har varit här hela helgen! Själv jobbade jag båda dagarna. 

Igår åkte jag och barnen till Nybble för att fira jul :) Mormor och morfar var hemma hos oss på julafton,men inte de andra som kom dit igår. Det var mamma och Peder samt mina kusiner Sandra och Sofie och Sofies sambo
Mattias :D Vi träffas inte så ofta längre så det var trevligt =) 

Barnen är helnöjda efter allt firande - de har ju fått så mycket fint :D Patricia har bl a fått olika pysselgrejor,kläder och skridskor =) Sebastian fick bl a kläder,verktyg och lego. 

Det är nog ingen,som har missat att Patricia haft dåligt med strumpor för hon fick 17 par ;) Nu behöver vi inte oroa oss för att hon ska frysa om fötterna ;D 

Nu har vi avslutat helgen med ett bad och har myst ner oss i soffan framför lillkillens nya film "Emil" :) 

När barnen somnat ska jag ta ut hundarna och ringa och höra med Kent vart han är - han har åkt iväg en sväng. Om han inte kommer hem alldeles för sent ska vi titta på min julklapp "22 jump street" :) 

Ha det bäst så hörs vi - god fortsättning på er =D 

Lite trimstrams :)

God kväll,god kväll =)
 
Jag är inne på min tredje och sista jobbnatt för den här gången. Jag kände mig oförskämt pigg enda tills jag råkade titta mig i spegeln nyss ;D Jag såg inte alls särskilt pigg ut - snarare speglade det att jag inte sovit ordentligt på flera dagar =) Lite utsmetat smink på det och ni kanske kan tänka er hur jag ser ut - haha :)
 
När jag slutade mitt pass i morse åkte jag förbi grannarna,tillika sambons chef med familj,för att hämta barnen,som varit där en stund både igår och idag eftersom Kent har hand om ladugården den här helgen. Precis,som igår höll Sebastian på att leka för fullt med Niklas när jag kom,men det var ändå inga problem med att få med honom hem. Patricia däremot har blivit väldigt envis vid sådana tillfällen då det är dags att säga hejdå - det spelar ingen roll vart man är,hon ska minsann inte åka hem! Det är minst sagt träligt,men med lite hjälp med övertalningen gick det tillslut bra utan att jag behövde bära ut henne ;)
 
När Kent slutat kom han hem för att byta om samt hämta barnen och Stei innan de stack iväg till skogen medan jag låg hemma och sov några timmar :) Typiskt nog var det ju riktigt kallt i morse så barnen var inte med pappa särskilt länge utan fick åka till farmor och busa istället =D Runt halv tre,efter sömn och en välbehövlig dusch,var jag också där. Faster Maja fyller nämligen 16 år idag så skulle ha lite kalas =)
 
När vi kom hem igen hann jag vila mig en timme ungefär innan jag fick bege mig tillbaka till jobbet. Det kanske låter konstigt,men det var nog första gången jag njöt av att det snöade när jag var tvungen att köra bil ;) Det var minsann på tiden att snön hittade hit :D Nu håller jag alla tummar och tår för att den får ligga kvar några veckor. På jul vill vi självklart ha snö och sedan måste vi ju hinna leka lite i den också <3