En sammanfattning av veckan =)

God kväll,god kväll :)
 
Den här veckan har vi gjort mycket roligt =D Vi har bl a varit på marknad samt öppet hus på Värmlant. En av barnens dagisfröknar var där med sin häst så barnen fick sitta på hästryggen för första gången :) Sebastian ville absolut inte först,men efter att storasyster tagit mod till sig och visat att det inte var någon fara vågade han också =D
 
 
I torsdags fick barnen sitta på en hästrygg för första gången :D
 
Idag har Kent varit borta på jaktmässa - han kommer nog hem vilken minut,som helst nu <3
Jag och barnen fick sällskap av Linn i några timmar =) Hon hann knappt komma innanför dörren innan Patricia började "tjata" på henne :D
 
Det var kul att få träffa henne och tjattra lite =)
 
 
Patricia har dessutom varit med pappa ute i skogen för att jaga vildsvin =) Hon packade iordning lite festis,bullar och extrakläder i sin egna lilla jaktryggsäck <3 Hon känner sig så himla stor när hon får vara med :D
 
Nu ska jag välja en film,som jag tänkte kika på tills jag ska sova. Jag har varit vaken sedan 5 i morse,då lillebror bestämde sig för att inte sova mera,så det ska bli skönt med en god nattsömn :)

Hej kompis,det går bra nu ;D

Hej hej =)
 
Nu ska ni äntligen få veta vad som händer :D
 
Jag vet inte om jag har berättat för er att jag var på en anställningsintervju för några veckor sedan (?). Jag var lite osäker på hur det gick och ärligt talat kändes det inte så bra,men jag kan säga att det gick betydligt bättre än jag trodde! Jag fick nämligen jobbet!
 
Det känns så himla bra =) Äntligen kommer jag få jobba med det jag vill,som fast anställd! Efter att ha varvat timvikariat med sommarjobb samt längre vikariat enda sedan studenten (förutom mina två mammaledigheter förstås) känns det jätteskönt att äntligen få en "belöning" :D Jag är så himla glad och det känns så skönt att vi faktiskt har tur den här gången! Det är minsann på tiden att det går bra för oss också! Det ska bli sååå skönt att inte behöva oroa sig för framtiden!
 
Samtidigt,som jag är jätteglad och spänd på att börja på ett nytt jobb är jag lite ledsen också :( Jag kommer sakna mitt arbetsgäng på Stenstaliden :/ Jag har lärt mig otroligt mycket sedan jag började där och tycker så himla mycket om alla mina arbetskamrater <3 De är ett riktigt mysigt gäng - jag har alltid känt mig välkommen där,enda från första dagen!
 
Jag känner dock att jag är redo för nya utmaningar =) Jag har ju jobbat inom hemtjänsten de senaste åren,men innan dess var jag bara på boenden - precis som jag kommer vara nu. Japp,mitt nya jobb är på ett boende :D Något,som känns extra roligt är att jag kommer jobba med några,som jag jobbade mycket med när Högliden fanns =)
 
Jag är riktigt förväntansfull och det ska bli kul :D
 
Jag kommer att börja precis efter att jag jobbat färdigt för sommaren så jag ska passa på att njuta av min lediga tid nu =) Med tanke på vädret känns det ju inte fy skam att få vara lite ledig innan allt sätter igång :)
 
 
 
 
 

Det blir inte alltid som man tänkt sig ;)

God kväll,god kväll =D
 
Ojoj,säger jag bara! Vi åt kvällsmat på pizzerian idag. Niklas och familjen samt deras andra "dräng" gjorde oss sällskap :)
Med tanke på hur barnen höll på är det konstigt att någon av oss lyckades få i oss någon mat alls ;D De kunde inte sitta stilla och ville inte lyssna. Det var en liten pärs,men varje gång man klarar av en sådan situation känner man sig lite bättre,som förälder =)
Tack familjen Boqvist för den goda maten :D
 
Idag har vi dessutom haft besök av Anders och Maria =) Maria friserade barnen och Kent så nu är de ännu finare/tuffare alla tre <3
 
Efter lunchen passade jag på att lägga mig för att läsa en stund medan Sebastian sov. När jag var tonåring kunde jag läsa hur mycket som helst - läste flera böcker i veckan. Numera är det tyvärr inget jag prioriterar,men jag hoppas det blir ändring på det! Jag har hittat en bok,som jag verkligen fastnat för. När jag väl börjar läsa kan jag knappt sluta - det är precis så det ska vara =D
 
Jag har avslutat dagen med att kolla på en film och äta lite gott. Barnen sover och Kent är ute i skogen så jag har haft lite mera egentid :) Nu ska jag kika runt på datorn en stund innan jag ska sova.
 
Jag vet att jag sa i torsdags att jag hade något roligt att berätta. Eftersom jag och barnen var i Nybble hela dagen igår hann jag aldrig med att skriva. Jag ska tidsinställa ett inlägg till i morgon förmiddag så kika gärna in då så får ni se vad det är =D
 

Min älskade lilla tjej vid årets första poolbad <3