Mys med familjen <3

Hej,hej :D
 
Idag är jag ledig så jag passar på att umgås lite med min lilla familj :) 
 
Vi har ätit mat ute,tittat på djuren på Mariebergsskogen samt ätit glass i Frödingdungen i Alster :) 
 Nu är vi påväg till sjön för att svalka av oss lite =D 

Ett snabbdopp =)

God kväll på er =) 
 
Idag var jag riktigt trött när jag kom hem från jobbet,runt halv fem. Trots det gjorde vi oss iordning och stack iväg för att bada. Göran följde också med :)
För andra gången den här veckan försvann solen och det började och åska samt regna precis när jag slutat! Vi hann ju i alla fall doppa oss och jag fick se att Sebastian lärt sig simma :D Herregud hur han höll på. Ena stunden låg han på mage och nästa på rygg. Vid det sistnämnda låg han och sprattlade med benen så de stänkte vatten på oss andra - busunge <3
 
Efter ett snabbdopp åkte vi vidare till Monica,som bor precis bredvid sjön,för att fika innan vi åkte hemåt. 
 
Kent har städat hela nedervåningen idag - det har nog aldrig varit så rent förut ;D Barnen hade dock härjat på övervåningen så jag dammsög lite snabbt innan jag fick bädda rent i alla sängarna eftersom de dragit ner allt på golvet så pappa fick slänga det i tvätten. 
 
Nu är de små busfröna nattade. Jag kan inte bestämma mig för om jag ska krypa ner i ett bad eller i sängen...Får fundera på det en stund =) Förutom Göran så är även Henrik här nu. De tittar på jaktfilm så jag lär inte få något sällskap därifrån i alla fall :D 
 
 Jag kanske ska läsa lite i den här: 
 
 
Den är faktiskt riktigt bra =) 

Tack :)

God kväll på er =)
 
Först och främst vill jag tacka alla er,som delade samt läste gårdagens inlägg :D Jag har fått flera tips om att registeringsskylten på volvon,som polisen letar efter,egentligen tillhör en annan bil! Tyvärr visste polisen redan om detta,men jag är ändå tacksam för eran hjälp =) Om ni hört eller sett något annat så snälla hör av er antingen direkt till polisen eller till mig. 
 
En del av er kanske inte förstår varför vi så gärna vill ha fast dem - de är ju ''bara'' dieseltjuvar. Men vet ni vad? Jag tycker det är lika viktigt att få fast vem,som helst som gör något olagligt. Nästa gång kan de ju göra något annat! Dessutom tycker jag att det är väldigt olustigt att veta att det springer omkring tjuvar här! Jag vill inte gärna komma hem och upptäcka att det varit tjuvar i farten även hemma! 
 

Nej,nu ska jag försöka skaka av mig den där olustkänslan! 
 
Jag har jobbat två kvällar i rad och jag känner mig helt slut. Jag blir inte direkt piggare när jag tänker på att jag ska upp tidigt i morgon :/ 
Duschen är i alla fall avklarad så nu sitter jag och mumsar i mig lite chips och mörkchoklad. Usch,det är inte alls lika gott,som mjölkchoklad,men jag tror det är en vanesak så jag ska ge den några chanser till ;) 
Jag kan nästa höra kudden och soffan ropa på mig så god natt på er =D