Massor av fynd :)

God kväll,god kväll :D

Barnen har fått en hel del nytt under semestern =) 

Patricia med sin nya keps och klänning =D Sebastian tyckte om de här shortsens med en ödla på. 


Storasyster fick även allt detta:


Här är alla fynd till lillebror:


Vi köpte massor på Gekås också så deras garderober är ordentligt påfyllda,vilket framförallt lillebror behövde :D 

Hemresan med ett shoppingstopp :)

Hej hej :) 

I måndags var det dags för oss att lämna Tyskland. Vi gick upp vid sextiden för att hinna iväg i tid. 

När vi kom ombord på båten gick vi raka vägen till kön till frukostbuffén ;D Vi mumsade i oss massa gott innan vi roade oss med bl a svarte Petter. Sedan hittade vi ett lugnt hörn vid utgångarna där vi vuxna kunde slappna av eftersom barnen inte störde någon när de härjade ;) 

Efter ännu en båtresa då vi blev rastlösa var det dags att påbörja bilresan hemåt! Eftersom vi ändå var neråt i landet passade vi på att hoppa in på Gekås :D 
Vi var där strax innan klockan 18. Efter toalettbesök för samtliga delade vi upp oss - tjejer för sig och killar för sig innan vi shoppade loss till 19.30 - 19.45. Det blev bl a ännu mera kläder till barnen :) 

Förutom ett stopp för att tanka samt köpa korv åkte vi raka vägen hem. Klockan hann bli halv ett innan vi var hemma! Mamma och Annelie,som varit hos oss under veckan för att ta hand om  djuren var fortfarande vakna så det dröjde ytterligare en timme innan vi kom i säng..Vi somnade rätt gott allihopa ;D 

Lördag och söndag förra veckan :)

God morgon :) 

Idag tänkte jag berätta om vad vi gjorde under helgen i Tyskland samt vissa alla fina kläder vi köpt åt barnen :D 

På lördagen började vi med att åka iväg för att inhandla lite smått och gott att ha med hem bl a öl och några olika likörer,som jag blev sugen på att prova. Efter det åkte vi hem en sväng innan vi åkte för att hälsa på de,som vi lovat några dagar tidigare att återkomma till när även frun var hemma =) 

Sedan blev det ytterligare att besök för mig och barnen i lekparken. Under kvällen grillade vi och hade det gött på balkongen :) 

På söndagen var det dags att säga hejdå till våra tyskar. Det kändes lite vemodigt..

Efter mycket om och men då vi fått tagit flera omvägar p g a stopp i trafiken kom vi äntligen fram till Rostock. Där mötte vi upp Monica och Maja :) De hade redan hunnit äta,men de följde ändå med för att göra oss sällskap medan vi mumsade i oss lunch på "Pizza hut" ;) 

Efter att ha gått omkring litegrann åt vi glass på en uteservering precis vid vattnet :D Sedan gick vi till hotellet. Vi var slitna och ville försöka få barnen att somna i tid,vilket inte gick särskilt bra. Efter att de duschat och gjort sig iordning kollade barnen på teve medan vi vuxna spelade kort innan Maja och Monica gick till deras rum.